06-05-2018 Alem 1 - BZS 1 4 - 0

Alem 1 - BZS 1    4-0    (1-0)

Alem bezegelt lot BZS

Alem-leider Ton Steenbekkers: ,,Het was fijn dat we zo snel scoorden, want BZS had de bus voor hun eigen doel geparkeerd."

De thuisclub draait al even warm voor de aanstaande nacompetitie. Mart van Boxtel opende al vroeg de score. Na rust besliste Kevin Broekmeulen de wedstrijd door binnen drie minuten twee keer te scoren. De vierde Alemse goal kwam op naam van Job Steenbekkers.

Alem maakt zich op voor de nacompetitie. Dat doen de mannen van trainer Piet Saaman nu elke week met een overwinning. Zondag werd daar tegen het onderaan staand BZS een vervolg aan gegeven (4-0 winst).
BZS gedegradeerd na ruime nederlaag

Mart van Boxtel opende de score. Vervolgens trof Kevin Broekmeulen tweemaal doel en invaller Job Steenbekkers had aan een halve minuut genoeg om de 4-0 te maken.
Freewheelend lijkt Alem zich naar het toetje te werken. Of toch niet ? Piet Saaman: “Nou, donderdag krijgen we nog een aardig potje tegen CHC en zondag volgt het duel tegen DSC. Die laatste wedstrijd willen we wel winnen natuurlijk. Dus dat freewheelen valt wel mee.”

BZS verloor, na een 1-0 ruststand, met 4-0 bij het hooggeplaatste Alem en degradeerde uit de vierde klasse E Zuid 1.
,,We speelden niet slecht”, vond trainer Jacob van Zanten. ,,Het was een van onze beste wedstrijden. Ik had maar precies elf man, want ’s morgens meldden Youssef Ramdani en Damei Andringa zich ziek af. Gelukkig kon iedereen de wedstrijd uitspelen.”

04e Minuut
Mart van Boxtel