08-04-2018 MEC'07 1 - Alem 1 2 - 4

MEC'07 1 - Alem 1    2-4    (0-2)

Alem wint van MEC'07

,,De eerste helft speelden we behoorlijk goed”, was Alem-leider Ton Steenbekkers van mening. ,,Na rust hebben we te weinig gebracht al waren we wel veruit de betere ploeg.”

"We hadden weinig tegenstand", vond Alem-leider Ton Steenbekkers. "In de eerste helft voetbalden we ook behoorlijk goed, maar na rust hebben we te weinig gebracht." Toch wist zijn ploeg in beide helften twee keer te scoren. Kevin Broekmeulen deed dat in iedere helft één keer. De andere goals kwamen op naam van Martijn Leerintveld en Lars Steenbekkers.

MEC'07 is er niet in geslaagd om tegen het sterke Alem een puntje te pakken. Toch was trainer Gert van Esterik te spreken over de inzet en het vertoonde spel van zijn ploeg. Hij ziet daardoor zeker perspectief voor de komende wedstrijden. Alem kwam in de eerste helft via een penalty van Kevin Broekmeulen op 0-1. Even later scoorde Martijn Leerintveld de 0-2.
Na de rust kwam MEC'07 terug via een benutte penalty van Martijn Verbeek. MEC'07 rook de gelijkmaker en ging vol op de aanval. Alem maakte daar met twee uitvallen grif gebruik van en liep uit naar 1-4. De 2-4 in de slotfase van Edwin Rhijnsburger was voor de statistiek.