25-02-2018 Theole 1 - Alem 1 2 - 1

Theole 1 - Alem 1    2-1    (2-1)

Alem is te laat wakker tegen Theole

Binnen tien minuten keek Alem al tegen een 2-0 achterstand aan.

De thuisploeg leidde na tien minuten al met 2-0, tot ergernis van Alem-leider Ton Steenbekkers. ,,Wij brachten te weinig en waren niet brutaal genoeg.Ē

De wedstrijd was al begonnen, maar tot ergernis van leider Ton Steenbekkers sliep Alem nog. ,,Anders sta je niet na tien minuten met 2-0 achter. Daarna waren wij gelijkwaardig en maakten we via Martijn Leerintveld al snel de aansluitingstreffer. Ook schoten wij nog een vrije trap op de lat. Daarna creŽerden wij veel te weinig", baalde Steenbekkers.
Theole en Alem trotseren Siberische kou

Koploper Theole heeft verdiend de punten in eigen huis gehouden tegen runner-up Alem. Theole kwam als een speer uit de startblokken. Na vijf minuten was het al 1-0 voor de thuisclub. De mee opgekomen verdediger Joost van Beek gaf een mooie steekpass op Jordy Peek, die de bal langs keeper Daav van Mil kon schuiven.
Drie minuten later was het al 2-0. Kadeem Pantophlet werd gevloerd binnen de zestien. De toegekende strafschop van Eftal Elmas werd gestopt, maar Haitam Chibane wist de rebound alsnog te benutten. Nadat Martijn Leerintveld namens Alem de lat had geraakt, wist hij enige minuten later toch de aansluittreffer te laten aantekenen. Een mislukte voorzet van de rechterflank waaide over de graaiende handen van de verkeerd staande keeper Bram Peters.
In de tweede helft was Theole beter, maar was onnauwkeurig in de afwerking. De grootste kans om de score uit te bouwen was opnieuw een penalty. Kadeem Pantophlet schoot onberispelijk binnen. De scheidsrechter keurde, tot ieders verbazing, de treffer af. Er zou te vroeg ingelopen zijn door een Theole speler.

Kijk hier voor meer foto's van deze wedstrijd

Foto's 2018   © Tsv Theole - Jan Verheem

05e Minuut