18-02-2018 Den Dungen 1 - Alem 1 2 - 3

Den Dungen 1 - Alem 1    2-3    (1-1)

Alem herstelt zich na dramatische eerste helft

Voor de rust was het spel van Alem niet om aan te gluren. Pas na rust kwam de uitploeg aan voetballen toe. Dat resulteerde in een 2-3 overwinning.

Alem-leider Ton Steenbekkers: ,,Voor rust speelden we verschrikkelijk slecht. Gelukkig hebben we hier de 3 punten mee kunnen nemen."
Den Dungen-trainer Ben Hoek: ,,We waren voetballend beter, maar zijn niet goed met onze kansen omgegaan."

,,We speelden voor rust slecht", zag Alem-leider Ton Steenbekkers. Den Dungen-trainer Ben Hoek zag zijn team echter wel goed spelen en na een half uur leidde zijn ploeg dan ook terecht dankzij Jawid Barez. Vlak voor rust zette Luuk Steenbekkers Alem echter op gelijke hoogte en vlak na rust kwamen de bezoekers zelfs op voorsprong dankzij Kevin Broekmeulen. Mart van Boxtel maakte ook een treffer.
Alem pakt drie punten in aanloop naar topper

Tegen de nummer voorlaatst Den Dungen pakte Alem zondag opnieuw een driepunter (2-3).
In het begin ging het niet best met de Alemnaren. “We hebben nu gelukkig alle tegenstanders met kunstgras gehad”, sprak Alem-trainer Piet Saaman klare taal.
De thuisclub kwam op voorsprong maar Luuk Steenbekkers maakte gelijk. Dat gebeurde in de eerste helft ‘die heel slecht was’, zoals Saaman stelde.
Na rust stelde Kevin Broekmeulen orde op zaken (1-2) en vergrootte Mart van Boxtel de marge naar twee goals (1-3). Doordat Alem-keeper Daav van Mil zich nog verkeek op een inzet eindigde het duel tenslotte nog in 2-3. Saaman: “We misten natuurlijk Mats Steenbekkers en ook Hans van den Bogaard. Dat zijn toch onze twee vleugelspelers.”
Zondag volgt de topper tegen Theole waarvan thuis met 2-1 werd gewonnen. “Wij zijn ook een fatsoenlijke vierdeklasser geworden. We gaan er met vertrouwen naar toe”, kijkt Saaman vooruit.