04-02-2018 Alem 1 - Teisterbanders 1 0 - 2

Alem 1 - Teisterbanders 1    0-2    (0-2)

Alem beleeft horror start

Alem-leider Ton Steenbekkers: ,,Het zat vandaag niet mee."

Na tien minuten stond Alem al met 0-2 achter. Dit blijkt later ook meteen de eindstand te zijn.

Door deze nederlaag heeft Alem haar koppositie in de vierde klasse E overgedragen aan Theole. De eindstand was al na tien minuten bereikt. ,,Het zat vandaag niet mee", vertelde Alem-leider Ton Steenbekkers. ,,Voor rust creëerden we te weinig. In de tweede helft waren we wel sterker, maar wisten we onze kansen niet te benutten."

Teisterbanders heeft een puike prestatie geleverd door met 2-0 te winnen op bezoek bij koploper Alem. In de eerste helft scoorden de Teisterbanders twee keer en de ploeg gaf dit resultaat in de tweede helft niet meer uit handen.
Alem ten onder tegen een taai Teisterbanders

Alem is in 4E van de kop af. Het verlies tegen Teisterbanders was er debet aan dat Theole zich nu weer lijstaanvoerder mag noemen.
Alem stond binnen een paar minuten al met 0-1 achter en voor dat het eerste kwartier was verstreken stond het ook al 0-2. Lars Steenbekkers was zo ongelukkig om de bal in eigen doel te laten hobbelen.
“Het veld was echt hobbelig en dan kan zo iets gebeuren”, nam Alem-trainer Piet Saaman het zijn pupil niet kwalijk.
Na rust drukte Alem constant maar het stuitte op een solide Teisterbanders-verdediging. Saaman: “We hadden daar geen antwoord op. We wisten deze keer de kansen niet te benutten. Ik denk dat Teisterbanders na rust misschien twee keer over de middenlijn is geweest.”