Buren 1 - Alem 1    2-5    (1-2)

Alem weer bovenaan

Alem-leider Ton Steenbekkers: ,,Het was een taai potje.”

Alem haalt zelf genadeloos uit en ziet concurrentie punten verspelen.

Alem beleefde in 4E een mooie hervatting van de competitie. Het won zelf met 2-5 van Buren en zag de concurrentie (CHC en Theole) ieder twee punten morsen. En daardoor gaat Alem lekker alleen op kop.
De winst op Buren kreeg pas na rust tekening. “Voor rust ging het allemaal moeizaam met de wind tegen”, stelde Alem-trainer Piet Saaman. “Maar na rust ging het een stuk makkelijker en scoorden we drie keer. We hebben het goed gedaan. We scoren ook gemakkelijk.”
Kevin Broekmeulen (2x), Hans van de Bogaard en Mats Steenbekkers (2x) zetten de goals achter hun naam.
Buren onderuit tegen sterk Alem

Koploper Alem had het niet makkelijk tegen Buren. Snel na de 1-0 maakte Kevin Broekmeulen gelijk. Vlak voor rust zorgde hij ook voor de voorsprong. Pas een kwartier voor tijd gaf Hans van de Boogaard Alem een ruimere marge. Mats Steenbekkers maakte de laatste twee goals.

Buren verloor met 2-5 van Alem, maar begon wel sterk. Joey van Essen kopte Buren al snel op 1-0. Toen Buren de 2-0 niet maakte, sloeg Alem voor de thee twee keer terug: 1-2. Ook de gelijkmaker bleef uit en dat luidde de nederlaag in. Jeffrey Heijster tekende wel voor de 2-4, maar Alem had het laatste woord: 2-5.

Buren heeft het onderspit moeten delven tegen het bezoekende Alem. Na de 1-0 voor Buren kwam Alem nog voor de rust terug via Kevin Broekmeulen, die tweemaal scoorde. Na de pauze scoorde Alem nog drie keer. Buren wist hier maar één treffer tegenover te zetten. Het resultaat was een 2-5-eindstand.
Door het puntverlies van Theole is Alem nu koploper geworden.