08-10-2017 BZS 1 - Alem 1 1 - 10


Verslag:
BZS 1 - Alem 1    1-10    (0-3)

Alem wint met dubbele cijfers

Alem-leider Ton Steenbekkers: ,,Alles klopte vandaag, we mogen echt niet klagen.”

Alem zegevierde zondag met maar liefst 1-10 over BZS. “We hebben ontzettend goed gevoetbald. Ik heb genoten van Alem”, klonk Alem-trainer Piet Saaman zeer opgewekt.
“We hebben een super goede wedstrijd gespeeld. En BZS is echt geen slechte ploeg.”
Door de grote zege voert Alem nu op basis van doelsaldo de ranglijst aan.
Hans van de Bogaard was met vier doelpunten de grootste schutter gevolgd door Mats Steenbekkers (3x). Lars Steenbekkers, Bart van Lent en Kevin Broekmeulen vonden allen één keer het net.
Voor Bart van Lent liep het duel minder leuk af. Hij brak een arm. “Die zullen we zeker een week of zes moeten gaan missen”, sprak Saaman over zijn middenvelder.
Daav van Mil (Alem) stopt een penalty.

In de vierde klasse E heeft Alem de koppositie te pakken, dankzij een tienklapper. Hans van de Boogaard scoorde vier keer, Mats Steenbekkers maakte drie doelpunten en verder kwamen Lars Steenbekkers en Bart van Lent tot scoren. De tiende goal kwam op naam van een BZS-speler. Verder toonde Alem-keeper Daav van Mill zijn kwaliteiten door een strafschop te stoppen. ,,Alles klopte vandaag", vond Alem-leider Ton Steenbekkers.

Favoriet Alem klopte BZS in Beusichem met 1-10. Binnen een paar minuten was het al 0-2. Youssef Ramdani redde via een strafschop van de eer: 1-10.

BZS heeft op eigen veld een complete offday beleefd tegen het sterke Alem. De Beusichemse ploeg werd op een zware 1-10 nederlaag getrakteerd. Bij de stand 8-0 werd toch nog een eretreffer gescoord. Een zware domper voor de ploeg van trainer Jacob van Zanten na de relatief goede prestatie van vorige week tegen Theole.

Doelpunten:

01e Minuut
0-1
Hans van den Boogaard
10e Minuut
0-2
Bart van Lent
36e Minuut
0-3
Hans van den Boogaard
50e Minuut
0-4
Mats Steenbekkers
55e Minuut
0-5
Eigen doelpunt BZS
61e Minuut
0-6
Hans van den Boogaard
68e Minuut
0-7
Mats Steenbekkers
75e Minuut
0-8
Hans van den Boogaard
81e Minuut
1-8
Youssef Ramdani
83e Minuut
1-9
Lars Steenbekkers
89e Minuut
1-10
Mats Steenbekkers


Kaarten:

BZS Alem
Twan Regtien Dennis van Mook
  Kevin Broekmeulen
  Lars Steenbekkers


Scheidsrechter:
A.H.M. Verkoeijen