13-11-2016 Alem 1 - Theole 1 2 - 5

Alem 1 - Theole 1    2-5    (0-3)

Theole overtuigt bij Alem

Alem-leider Ton Steenbekkers: "We begonnen slecht en zijn overklast".

In de vierde klasse F heeft Theole Alem overklast. Na twintig minuten hadden de bezoekers al drie keer gescoord.
In het laatste kwartier troffen Lars Steenbekkers en Martijn Leerintveld nog het doel.

Alem kreeg zondag een topper op bezoek. Dat bleek inderdaad zo want Theole veegde de ploeg van trainer Piet Saaman volledig van het veld (2-5).
“Theole heeft een goed team. We hadden echt niet sin te brengen vooral in de eerste helft niet”, stelde Saaman. Pas in het laatste kwartier bij 0-5 kon Alem wat terug doen. Lars Steenbekkers en Martijn Leerintveld vonden allebei nog een keer het net waardoor de lelijke 0-5 weggepoetst: eindestand 2-5.
Alem moet het voorlopig zonder Davy Baars doen. Na een kuitblessure heeft de topschutter nu last van een hamstring en dat betekent naar verwachting een absentie van enkele weken, denkt trainer Saaman.

Theole won overtuigend met 2-5 bij Alem. De Tielse ploeg heeft voorlopig de koppositie in de vierde klasse F Zuid 1 zondag.
Binnen een half uur stond het al 0-3. Ruben Boot (5e minuut), Jordi Peek (10) en Tim Elenbaas (30) waren de schutters. Zeven minuten na de thee schoot Francis Nijhof een vrije trap diagonaal in de kruising. Uit een pass over dertig meter van Bow Peters kapte Boot een man uit en tekende voor de 0-5. Alem boekte nog wel resultaatverbetering: 2-5.

Theole heeft op bezoek bij Alem een dikke overwinning behaald. Na afloop stond een 2-5 eindstand op het bord. Theole was veel sterker en stond binnen een kwartier al met 0-2 voor. Vlak voor rust werd het ook nog 0-3.
Na de thee ging Theole vrolijk verder en met twee doelpunten kwam het op 0-5. Hierna liet Theole de teugels wat vieren en kon Alem nog twee keer tegen scoren (2-5). Voor Theole zijn dit drie belangrijke punten in de strijd om de bovenste plaats.