25-09-2016 BZS 1 - Alem 1 1 - 1

BZS 1 - Alem 1    1-1    (1-0)

Alem krijgt te weinig met gelijkspel tegen BZS

Alem-leider Ton Steenbekkers: “Na rust speelden we BZS weg, maar het lukte niet om 2 keer te scoren.”
Bijzonderheid: 60. Van de Boogaard mist een penalty.

Na rust kreeg Alem (4F) voldoende kansen op de overwinning. Hans van de Boogaard miste zelfs een strafschop. Uiteindelijk scoorde alleen Mats Steenbekkers.

Debutant Alem heeft de eerste verliespunten moeten verwerken. Het team van trainer Piet Saaman kwam uit bij BZS niet verder dan 1-1.
“We hebben na rust verzuimd de kansen te benutten. We misten zelfs nog een strafschop”, aldus Saaman.
Mats Steenbekkers werkte na rust wel een 1-0 achterstand weg. Hans van de Bogaard was de Alem-speler die de penalty niet op waarde taxeerde. Door het gelijkspel moet Alem aan kop nu Theole naast zich dulden. Beide teams hebben in 4F nu tien uit vier.

BZS heeft tegen koploper Alem een belangrijk punt gepakt. De ploegen hielden het op een 1-1 gelijkspel. Alem kreeg de eerste kans. Een kopbal van Martijn Leerintveld werd met een uiterste krachtsinspanning door doelman van Nuijssenborgh op de doellijn gestopt. Na een half uur kwam BZS op voorsprong via een penalty. Youssef Ramdani knalde hard raak (1-0). In de 65ste minuut kreeg Alem een penalty toegewezen. Hans van den Boogerd miste, hij vond keeper van Nuijssenborch op zijn weg. Vijf minuten later werd het toch gelijk. Een diagonaal schot van Mats Steenbekkers verdween in de touwen (1-1).
In de tweede helft werd BZS trainer Ruwin Verwoert door de arbiter uit de dug-out gestuurd. Trainer Verwoert na afloop: ,,Ik vind het punt wel verdiend, vooral op basis van de tweede helft. Ik ben weggestuurd, omdat ik op een normale, nette manier een vraag aan de scheidsrechter stelde. Hij vatte dit op als commentaar op zijn gezag."

BZS pakte in Beusichem Alem de eerste punten af: 1-1.
Nadat Twan Regtien halverwege de eerste helft omver was geduwd scoorde Youssef Ramdani vanaf de stip de 1-0.
Na rust werd een verdedigende actie van Jeroen van Ringelenstein in de punt van het strafschopgebied ook met de pingel bestraft. Doelman Bjorn van Nuijssenborgh stopte de inzet. De doelman werd een kwartier voor tijd toch geklopt: 1-1.