26-05-2016 Alem 1 - Beesd 1 2 - 3


Verslag:
Alem 1 - Beesd 1    2-3    (2-0)

Alem naar de herkansing na nederlaag tegen Beesd
Alem op koers in de eerste helft, maar raakte in de tweede helft de weg kwijt .


Alem voor rust superieur tegen Beesd, maar eindigt in herkansingsronde
Alem-leider Ton Steenbekkers: "We hadden voor rust nog een derde moeten maken, dan hadden we de tweestrijd in ons voordeel beslist. We verliezen omdat zij goed doeltreffend met de standaardsituaties omgaan."


Het zag er donderdagavond na 45 minuten hoopvol uit voor Alem. Het leidde tegen Beesd door twee goals van Davy Baars met 2-0. En daarmee stonden de mannen van trainer Piet Saaman (de eerste wedstrijd werd immers met 4-2 verloren) op gelijke hoogte met de bezoekers

Maar na rust waren de rollen totaal omgedraaid. Beesd vond na een kwartier de aansluitingsgoal (2-1) en een kwartier voor tijd kwam het langszij (2-2) om vervolgens ook nog de volle winst naar zich toe te trekken (2-3).

Teleurstelling
“Voor rust hebben we Beesd totaal van de mat gespeeld. We kregen zelfs nog een goede kans op 3-0. Maar na rust konden we het goede spel geen vervolg geven. Bij spelhervattingen viel de bal voor ons niet goed en scoorde Beesd. Ja, een hele teleurstelling”, aldus Alem-trainer Piet Saaman. “Morgen met een training maar even de nederlaag weg spoelen zodat we er zondag tegen RKKSV weer kunnen staan. We willen naar de vierde klasse.

Herkansing
Beesd blijft hierdoor vierdeklasser. Alem mag op herkansing tegen RKKSV. Zondag is het eerste duel. Alem speelt dan thuis. De winnaar over twee duels promoveert naar de vierde klasse.



Doelpunten:

35e Minuut
1-0
Davy Baars
40e Minuut
2-0
Davy Baars
60e Minuut
2-1
Rens Bronk
77e Minuut
2-2
Jarno van de Water
88e Minuut
2-3
Jasper Gremie


Kaarten:

Alem Beesd
Davy Baars Rens Bronk
Mart van Boxtel Jasper Gremie
Jens Steenbekkers Arjan van den Bosch


Scheidsrechter:
N. Opstraat
F.C.M. Vissers
G.H. Meier