24-04-2016 Wadenoijen 1 - Alem 1 1 - 6

Wadenoijen 1 - Alem 1    1-6    (1-3)

Productief Alem blijft maar winnen

Alem, dat nog een minieme kans maakt op de titel in de vijfde klasse C, maakte geen fout tegen Wadenoijen: 1-6 zege.

Alem-leider Ton Steenbekkers: “Dit was een eenvoudige overwinning voor ons. We hadden weinig tegenstand.”

Alem blijft de grote concurrent van koploper Berkdijk. Met een 1-6 overwinning op Wadenoijen bleef de formatie van trainer Piet Saaman in het spoor.

Wadenoijen bleek een gemakkelijke prooi. Tim Leerintveld, Lars Steenbekkers, Mats Steenbekkers (2x) en Davy Baars (2x) zorgden voor de productie. Zondag wacht voor Alem de confrontatie met Berkdijk. “We willen laten zien wie de ware kampioen is”, glimlacht Saaman. Berkdijk heeft aan één puntje voldoende om de titel in de wacht te slepen.
Mocht Alem winnen moet er vervolgens wachten op een nieuwe misstap van de Kaatsheuvelnaren. “Saaman: “Berkdijk heeft een goede ploeg en scoort gemakkelijk. Het wordt een mooie graadmeter voor ons.
Alem is al verzekerd van nacompetitie.

Tim Leerintveld en Lars Steenbekkers schoten Alem al binnen tien minuten op een 0-2 voorsprong. Wadenoijen deed kort daarna nog wel iets terug (1-2), maar moest uiteindelijk diep buigen. Mats Steenbekkers (twee goals) en Davy Baars (twee) zorgden voor de riante 1-6 overwinning. "We hadden weinig tegenstand", erkende Alem-leider Ton Steenbekkers.

Wadenoijen was bij voorbaat al kansloos tegen nummer twee op de ranglijst. Trainer Marcel Helderton misten door vakanties en blessures maar liefst zeven spelers. "We hadden daarom een verdedigend concept bedacht, maar die kon na negen minuten al overboord omdat we toen al met 0-2 achterstonden."
De thuisploeg kwam via Rick Heijster terug tot 1-2, maar de bezoekers drukten na rust simpel door tot 1-6.

Wadenoijen had niets in te brengen tegen de nummer twee op de ranglijst Alem. In Wadenoijen werd het maar liefst 1-6. Als excuus mocht gelden dat de thuisclub een half elftal miste door blessures en vakanties.
Alem startte furieus en opende ook al snel de score: 0-1. Binnen tien minuten stond het al 0-2 ook. Wadenoijen gaf niet op en kwam door Rick Heijster zelfs dichterbij: 1-2 bij rust.
Na de pauze had Wadenoijen niets meer in te brengen. Met de regelmaat van de klok voerden de bezoekers de voorsprong op