20-09-2015 Alem 1 - SCZ 1 6 - 0

Alem 1 - SCZ 1    6-0    (3-0)

Alem vindt het net nu wel gemakkelijk

Elftalleider van Alem, Ton Steenbekkers: “Dik verdiende overwinning, SCZ geen enkele kans gehad.”

Vorige week plaatste Alem-trainer Piet Saaman een opmerking dat zijn team moeilijk scoorde. Zondag tegen SCZ gaven de spelers een passend antwoord. Zesmaal werd het vijandelijke doel getroffen.

“Het liep een keer. Aardig gevoetbald en er wordt ook steeds beter gespeeld. We hadden zelfs meer goals kunnen maken”, aldus Piet Saaman.

Het eerste kwartier had Alem moeite met de bezoekers. “Maar vervolgens vielen er geloof ik drie doelpunten in tien minuten”, besloot Saaman vol tevredenheid. Martijn Leerintveld (2x), Davey Baars, Mats Steenbekkers, Hans van den Bogaard en de 16-jarige Mart van Boxtel vulden de topscorerslijst.

Toen de ban na een halfuur gebroken was, was Alem los. SCZ kreeg er nog vijf te incasseren: 6-0.

"Dik verdiende overwinning, SCZ heeft geen enkele kans gehad", aldus Alem-elftalleider Ton Steenbekkers na het duel met SCZ. Het eerste halfuur verliep stroef, maar Martijn Leerintveld brak het open in de 30ste minuut: 1-0. Er was geen houden meer aan en Alem liep uit tot een score van 6-0.

SCZ ging voor de derde keer op rij onderuit. Alem klopte de Zoelenaren met duidelijke cijfers: 6-0.
Na een ruststand van 3-0 voegde de thuisclub er na de pauze nog drie aan toe. SCZ was niet bij machte om ook maar een kans uit te spelen. De ploeg werd op alle fronten afgetroefd.