04-04-2015 Alem 1 - Beesd 1 2 - 1

Alem 1 - Beesd 1    2-1    (0-1)

Beesd verslikt zich opnieuw in Alem

“Er waren veel mogelijkheden voor ons. In de tweede helft gaven we wat extra”, aldus trainer Patrick Theuwis.

Hekkensluiter Alem boekte een zege op Beesd, dat in de eerste helft de leiding nam. Davy Baars bracht Alem vanaf de penaltystip op gelijke hoogte waarna Martijn Leerintveld de winnende treffer maakte.

Beesd verloor voor de tweede keer van het onderaanstaande Alem. Nu werd het 2-1 in Alem. Bij rust leidde Beesd door een doelpunt van Jarno van de Water na vijftien minuten. Daarna ging Beesd met het fysieke spel van Alem mee.
In de 65ste minuut veroorzaakte doelman Robert Walraven een strafschop: 1-1. Tien minuten later werd het 2-1 toen Walraven een vrije trap liet glippen. Het slotoffensief van Beesd leverde niets meer op.

Beesd verslikte zich voor de tweede keer dit seizoen in hekkensluiter Alem. In Alem was de thuisploeg met 2-1 te sterk.
Beesd-trainer Wim Bender zag daarmee een goede serie ten einde komen. “We zijn weer terug op aarde. Vandaag was van onze kant puur slecht.”
In de eerste helft zette Jarno van de Water Beesd op voorsprong. “Maar ook toen waren we al niet goed. We waren niet geconcentreerd en niet fel genoeg”, zag Bender.
In de tweede helft kwam Alem van elf meter langszij. Even later deelde ook Beesd-doelman Robert Walraven in de malaise toen hij de beslissende 2-1 door zijn handen liet glippen.