31-10-2010 Opijnen 1 - Alem 1 0 - 3

Verslag:
Opijnen 1 - Alem 1    0-3   (0-1)

Opijnen ook tegen Alem onderuit

Hekken­sluiter Opijnen kon Alem een half­uur van zich afhouden. Alem wist tot dan toe nauwelijks een gaatje te vinden in de defensie van Opij­nen. Kevin Broekmeulen brak de ban voor Alem. Uit een voorzet van Niek van Lent kopte hij de eer­ste treffer binnen. Na de rust werd Alem steeds sterker. Kevin Broek­meulen maakte zijn tweede tref­fer. Even later gaf hij zijn collega in de spits Jochem van Mil de kans ook een treffer te maken. Na een goede aanval wist Van Mil deze af te ronden.
„We hebben de laatste vijf duels niet verloren, dus ik ben ervan overtuigd dat we nog veel punten gaan pakken”, aldus elftal­leider Tonny van Lent.

Ook na de thuiswedstrijd tegen Alem staat Opijnen nog met lege handen in de 5e klasse G. De gasten namen via een 0-3 zege de punten mee naar huis. Het eerste halfuur kon Opijnen nog prima meekomen, maar na de 0-1 kreeg de ploeg het moeilijk. Na rust drukte Alem door en liep uit naar een verdiende zege. Opijnen-speler Johan Beverloo: “Dit is jammer, want we hadden hier wel wat meer van verwacht. Het is niet leuk om als excuus te gebruiken, maar we misten vandaag weer vier spelers. Dat is bij ons teveel. In de tweede helft konden zij door blijven zetten, ook na een paar wissels.”
Doelpunten:

30e Minuut
0-1
Kevin Broekmeulen
58e Minuut
0-2
Kevin Boekmeulen
68e Minuut
0-3
Jochem van Mil

Alem 1 :
Tom van Geffen,
Jaap van Boxtel, Dennis van Mook, Elies Sars, Koen de Leeuw
Stan Schreuders, Bart van Lent (Jorge Reuvers), Niek van Lent, Jeffrey Kollenburg
Rick Leerintveld (Jochem van Mil), Kevin Broekmeulen
Wisselspelers :
Jochem van Mil, Jorge Reuvers, Peter de Cocq van Delwijnen, Jorn Bergmans