03-10-2010 Waalkanters 1 - Alem 1 0 - 6

Waalkanters 1 - Alem 1    0-6   (0-5)

Broekmeulen helpt Alem van de nul af

Hoge uitslagen en veel doelpunten. De toeschouwers waren gisteren in de vijfde klasse de grote winnaars. Met als meest opvallende uitslag: de zesklapper van Alem tegenWaalkanters.
Eindelijk is Alem van die vervelen­de nul af in de vijfde klasse G. Met name in de eerste helft speelden de bezoekers erg sterk. Na een kwartier leidden ze al met 0-3, me­de dankzij een knap doelpunt van Jochem van Mil. Na zo’n tien mi­nuten scoorde hij met zijn hak, daarna vond hij nog een keer het doel. Met drie treffers gold Kevin Broekmeulen als topscorer van de dag.

Waalkanters-trainer Jan Stappershoef had weinig goede woorden over voor zijn ploeg, die zojuist met liefst 0-6 had verloren van het tot dan toe nog puntloze Alem. “Dit was een schandalige wanvertoning. Het was een heel vervelende zondagmiddag.” Al binnen twintig minuten keek de thuisploeg tegen een onoverbrugbare achterstand: 0-4. Voor rust werd het ook nog 0-5. Het enige hoogtepunt in de tweede helft was de penalty die de 0-6 betekende. “We dekten niet kort genoeg, we wonnen geen duels en gaven Alem alle ruimte om lekker te voetballen. Het was een regelrecht drama”, foeterde Stappershoef. Opvallende scheidsrechter was Waalkanters-voorzitter Arjan Gijsberts, die de niet aanwezige aangewezen arbiter mocht vervangen.