19-09-2010 Ophemert 1 - Alem 1 2 - 0

Ophemert 1 - Alem 1    2-0   (1-0)

Wie zelfs twee strafschoppen om zeep helpt, kan onmogelijk punten pak­ken. Alem kan er sinds gisteren over meepraten. Na een zeer ma­tig begin, reeg de formatie van Pa­trick Theuwis in de tweede helft de kansen aaneen, maar de trefze­kerheid was bedroevend. Niek van Lent en Kevin Broekmeulen illus­treerden dat het best. Zij zagen hun inzetten vanaf elf meter ge­stopt door de doelman.

Ophemert heeft zijn eerste zege van het seizoen binnen. In eigen huis was de ploeg van Piet Verbeek met 2-0 te sterk voor Alem. De thuisploeg begon nog nerveus, maar stond halverwege wel dikverdiend met 1-0 voor, doordat Arjan van Dooijeweert één van de vele kansen wist te benutten. Na rust verdubbelde Ruben Verbeek de marge. In de slotfase werd de jonge doelman Pim Schinkelshoek de held van de middag door twee strafschoppen te stoppen. “Dit is een zege van het collectief en precies wat we nodig hadden”, aldus Piet Verbeek.