07-02-2010 HHC'09 1 - Alem 1 5 - 1

Verslag:
HHC'09 1 - Alem 1    5-1   (1-0)
Verslag "Brabants Dagblad"

Voor de rust kon Alem goed volgen bij het hoog geklasseerde HHC. De sterke spitsen werden Alem in de tweede helft toch te machtig. Na een uur maakte HHC de 2-0 en brak Alem definitief. Daarna kon HHC ge­makkelijk uitlopen.
Gister­middag heeft HHC de matige pres­taties van november en december helemaal van zich afgespeeld. Het was tegen Alem weliswaar geen grootse wedstrijd, maar de man­nen van trainer Suat Tasçi, die vol­gend seizoen zaterdagderdeklasser Merlijn onder zijn hoede krijgt, lie­ten zien dat HHC nog altijd niet voor de titel is afgeschreven.
Vooral de laatste twintig minuten maakte de thuisclub de wedstrijd heel koeltjes af. Alem werd met prachtige counters, die drie doel­punten opleverden, weggetikt. „Toen bleek ook dat we conditio­neel veel sterker waren”, zag Tasçi. „We hebben in de winterstop dan ook flink getraind. In de zaal, spin­nen, maar ook op het veld. Al had­den de trainingen wel een beetje aangepast. Op blessures zit je na­tuurlijk niet te wachten.” Nu wordt op het oude complex van Herptse Boys getraind. „ Die vel­den liggen er geweldig bij, dus kun je er lekker werken. En kunnen we ons goed voorbereiden voor de topwedstrijden. Want we willen nog steeds blijven meedoen om de titel.”


Verslag "Het Kontakt"

HHC’09 is goed uit de winterstop gekomen. Het flink door trainen in de ‘stille’ maanden wierp tegen Alem gelijk al vruchten af. Vooral het laatste deel van de tweede helft maakten de mannen van trainer Suat Tasci (volgend seizoen trainer van TSVV Merlijn) indruk. Uit drie goed uitgevoerde counters werd Alem naar de slachtbank geleid. Door de overwinning heeft HHC’09 weer moed verzameld om toch weer mee te kunnen doen voor een ereplaats of zelfs promotie.
Doelpunten:

35e Minuut
1-0
Marco van Bijnen
50e Minuut
2-0
Marco van Bijnen
60e Minuut
2-1
Tom van Geffen
65e Minuut
3-1
Ronald van Bijnen
72e Minuut
4-1
Sjoerd Bruinsma
83e Minuut
5-1
Kievits

Alem 1 :
Paul Leyten,
Jorge Reuvers, Jaap van Boxtel, Koen de Leeuw
Tom van Geffen, Dennis van Mook, Bart van Lent, Stan Schreuders, Tim Hanegraaf (Elies Sars)
Danny Wuits, Jochem van Mil
Wisselspelers :
Jorn Bergmans, Rick Leerintveld, Elies Sars, Danny Werner