08-11-2009 Be-Ready 1 - Alem 1 0 - 1

Be-Ready 1 - Alem 1    0-1   (0-0)

Verslag "Brabants Dagblad"

Een fraaie zege voor Alem. Wegens ve­le blessures ging Alem met de schrik naar Hank. Toch werd er hard geknokt en goed gegroepeerd gevoetbald. Hoewel een gelijke stand wellicht de verhouding be­ter had weergegeven, maakte Bart van Lent tien minuten voor tijd toch het verschil.
In de 75ste minuut viel de enige treffer. Punt strafschopgebied loste Bart van Lent een schot. Zijn inzet werd van richting veranderd, waar­door de doelman van Be- Ready het nakijken had. Een doelpunt zonder schoonheid, hetgeen naad­loos paste in de sfeer van de wed­strijd. Want wat beide ploegen presteerden - behoudens heel hard werken - was onder de maat. In de eerste helft was er voor de sup­porters van de thuisclub nog iets te genieten, want er werden nog een paar aardige kansen gescha­pen. Maar benutten, dat was er niet bij.

Verslag "Het Kontakt"

De start was duidelijk voor de gastheer. Een beter spelend Be Ready miste enkele kansjes en dus werd er met de bekende brilstand gerust. In deel twee waren de geelhemden optisch ook beter, maar creëerden te weinig kansen. Ongelukkig nam Alem de leiding. Een via de rug van Ronald Wijnands veranderde voorzet belandde pardoes in het Hankse doel.
“We hadden vandaag goede zaken kunnen doen. De ploeg die de eerste goal zou maken, zou de wedstrijd winnen. Dat geluk hadden we vandaag dus niet”, analyseerde Be Ready trainer Edwin Molenaar na afloop.

84e Minuut
Bart van Lent

Alem 1 :
Paul Leyten,
Jorge Reuvers, Jaap van Boxtel, Marien van Tussenbroek
Elies Sars (John Laponder), Stan Schreuders, Bart van Lent, Jochem van Mil
Jeffrey Kollenburg, Wilbert van Boxtel, Rick Leerintveld (Danny Werner)
Wisselspelers :
Danny Werner, Jacco Bogers, John Laponder, Jorn Bergmans