27-09-2009 The White Boys 1 - Alem 1 1 - 3

The White Boys 1 - Alem 1    1-3   (0-1)

Alem was gelukkig met de drie punten. Met goed voetbal werd de hard werkende thuisploeg op de knieŽn gedwongen. Voor de rust was Alem beter maar na de rust verslapte het even. De derde tref≠fer van Jeffey Kollenburg kwam net op tijd en stelde de winst vei≠lig.
Na vier competitiewedstrijden staat vijfdeklasser The White Boys stijf onderaan met nul punten. Tegen Alem waren er zeker kansen om die hatelijke nul weg te werken, maar door persoonlijke fouten ging de thuisclub alsnog de bietenbrug op. Nadat Jamy van Rooij in de 75ste minuut The White Boys weer de nodige moed had geschonken met zijn treffer, hetgeen leidde tot meer kansen, blunderde vijf minuten later de Waspikse doelman opzichtig en was de droom van het eerste punt vervlogen.

36e Minuut
Elies Sars
63e Minuut
Niek van Lent