25-08-2009 Alem 1 - Maliskamp 1 2 - 1

Verslag:
Alem 1 - Maliskamp 1    2-1   (0-1)

Gisteravond in de bekerwedstrijd tegen Maliskamp, bleek het team van oefenmeesters Laponder en van Tussenbroek nog steeds groeiende, tegen de 4e Klasser (die dit seizoen om de bovenste plaatsen mee wil strijden) legde Alem met name in de tweede helft 'n prima prestatie op de grasmat.
Alem begon met 'n valse start, al in de eerste minuut leidde balverlies, tot 'n doelpunt. De snelle achterstand bracht Alem even van haar stuk, maar Maliskamp profiteerde niet. Ondanks 'n veldoverwicht kwam Maliskamp zelden dicht bij het Alemse doel.

Mede door 'n omzetting in de rust, speelde Alem in de tweede helft uitstekend. Gretig en gedreven spelend werd Maliskamp teruggedrongen, waarbij de met tomeloze inzet spelende Jochem van Mil extra opviel.
Een handbal in het Maliskampse strafschop gebied, werd door de goed fluitende scheidsrechter van Akooy met 'n penalty bestraft. Niek van Lent verzilverde dit buitenkansje.
Alem kreeg daarna 'n aantal goede mogelijkheden om op voorsprong te komen, te gehaast werden deze mogelijkheden echter om zeep geholpen. Pas in de laatste minuut punterde, alweer Niek van Lent, vanuit een gevaarlijk indraaiende corner 2-1 achter de Rosmalense doelman.

Alem behaalde op basis van de tweede helft 'n verdiende overwinning op de formatie van trainer Theo van Geffen en alhoewel niet meer in eigen hand, is doorbekeren nog steeds een optie.

Doelpunten:

01e Minuut
0-1
Hans van Heumen
56e Minuut
1-1
Niek van Lent
90e Minuut
2-1
Niek van Lent

Alem 1 :
Ben van Boxtel,
Stan Schreuders, Danny Werner (Jaap van Boxtel), Dennis van Mook, Tim Hanegraaf
Jochem van Mil, Niek van Lent, Bart van Lent, Jorge Reuvers
Rick Leerintveld (Gerwin v/d Burg), Wilbert van Boxtel (Jeffrey Kollenburg)
Wisselspelers :
Jaap van Boxtel, Jeffrey Kollenburg, Gerwin v/d Burg, Jorn Bergmans