01-03-2009 FC Drunen 1 - Alem 1 1 - 1

FC Drunen 1 - Alem 1    1-1    (0-0)

Verslag "Brabants Dagblad"

Alem ook in restant niet voorbij Drunen

De wedstrijd tussen FC Drunen en Alem werd eerder dit seizoen gestaakt vanwege hevige sneeuwval. Gistermiddag werden de resterende vijfenveertig minu­ten gespeeld en in deze korte wed­strijd zat de climax aan het eind. Nadat Alem terecht op achter­stand was gekomen, pasten de be­zoekers twee wissels toe.Alem nam het initiatief over en Danny Werner liet de Drunense doelman met een fenomenale omhaal aan de grond genageld staan: 1-1.

Gistermiddag moesten de vijfdeklassers FC Drunen en Alem nog 45 minuten afwerken, want voor de winterstop werd de wedstrijd tijdens de rust vanwege sneeuwval gestaakt. Wat in de eer­ste editie niet lukte – scoren – kre­gen beide ploegen in die tweede helft wel voor elkaar: 1-1. Er had­den veel meer treffers moeten val­len, meende Drunen-trainer Pier­re van Berkel. „Tjonge jonge, wat hebben we toch een kansen ge­had. Maar dat verhaal heb ik zo vaak verteld dit seizoen. We heb­ben we ons weer tekort gedaan.”

57e Minuut
van Oers