07-12-2008 The White Boys 1 - Alem 1 3 - 1

The White Boys 1 - Alem 1    3-1    (3-0)

Verslag "Brabants Dagblad"

Alem lijdt geflatteerde nederlaag op bezoek bij TheWhite Boys.

Op het eerste gezicht leed Alem een kansloze nederlaag. De bezoekers lieten gistermiddag echter goed voetbal zien, daar was iedereen het na afloop over eens.
"Zelfs White-Boys trainer Ad van de Wiel complimenteerde onze ploeg voor het voetbal dat we lieten zien", aldus Alem-trainer Tonnie van Lent. In de eerste twintig minuten dicteerde Alem het spel maar wist het de opgelegde kansen niet te verzilveren.
The White Boys waren wel trefzeker en in een tijdsbestek van twaalf minuten liep de thuisploeg uit naar een 3-0-voorsprong.
Vlak na rust werd Niek van Lent in de zestien getorpedeerd. Dezelfde Van Lent faalde van elf meter waardoor de wedstrijd definitief gespeeld was.

Paal en lat werden geraakt door Alem, dat maar heel weinig geluk kende in het eerste kwartier.
Daarna liet The White Boys zien hoe het wel hoorde. Vlak na de rust was er een hoofdrol voor de Waspikse doelman. Hij stopte een strafschop. "We hebben veel geluk gehad", vond trainer Ad van de Wiel.

Verslag "Het Kontakt"

Alem kwam sterk uit de startblokken, kreeg twee goede kansen maar die werden niet benut. De thuisploeg was efficiënter en verzilverde de eerste de beste kans. De bezoekers waren even de draad kwijt, waarna The White Boys al voor rust met 3-0 leidde.
Na de pauze was Alem qua veldspel beter en creëerde veel kansen. Ze waren deze middag echter niet aan de bezoekers besteed. Zelfs uit een penalty werd niet gescoord. Tien minuten voor tijd zorgde Jorge Reuvers uit opnieuw een strafschop dan eindelijk voor de tegentreffer aan Alemse kant.