30-11-2008 Berkdijk 1 - Alem 1 0 - 2

Verslag:
Berkdijk 1 - Alem 1    0-2    (0-1)
Verslag "Brabants Dagblad"

Alem heeft gister­middag een uitstekende prestatie geleverd door Berkdijk de eerste thuisnederlaag van het seizoen te bezorgen.
De wedstrijd was nog maar net begonnen of Niek van Lent schoot zijn ploeg vanaf de strafschopstip naar een 0-1-voorsprong. Na de bewogen openingsfase volgde een spannende wedstrijd waarin op het scherpst van de snede werd gestreden. Op elke meter werden felle duels uitgevochten en lang bleef het 0-1. Vlak voor tijd zorgde Kevin Broekmeulen voor de beslissing en de ontlading bij Alem.

Een zure nederlaag voor Berkdijk. Want de ploeg uit Kaatsheuvel had met een zege op Alem de achterstand op de koploper terug kunnen brengen tot vier punten. De thuisclub liet zich echter verrassen door een slim counterend Alem.


Verslag "Het Kontakt"

De bezoekers begonnen goed aan de wedstrijd en speelden fel en agressief. Na zes minuten werd Jeffrey Kollenburg gevloerd in de zestien meter waarna de wat gemakkelijk gegeven penalty goed werd ingeschoten door Niek van Lent. Na de voorsprong trokken de bezoekers zich vooral terug op eigen helft en loerden op de counter. De thuisploeg moest het spel maken maar kon geen vuist maken.
Ook in de tweede helft liet Alem het initiatief aan Berkdijk, waarbij het achterin weinig ruimte weggaf. Alem bleef de gevaarlijkste ploeg met enkele uitvallen. Vlak voor het einde van de wedstrijd rondde Kevin Broekmeulen een van die counters doeltreffend af en gooide daarmee de wedstrijd in het slot.Doelpunten:

02e Minuut
0-1
Niek van Lent
88e Minuut
0-2
Kevin Broekmeulen

Kaarten:

            Gele Kaart  Danny Werner

Alem 1 :
Paul Leyten,
Johan v/d Burg, Jorge Reuvers, Jaap van Boxtel, Tim Hanegraaf (Koen de Leeuw),
Stan Schreuders, Bart van Lent, Niek van Lent, Jochem van Mil,
Rick Leerintveld (Danny Werner), Jeffrey Kollenburg (Kevin Broekmeulen)
Wisselspelers :
Dennis van Mook, Kevin Broekmeulen, Danny Werner, Koen de Leeuw, Harold v/d Biggelaar