16-11-2008 Alem 1 - Be Ready 1 4 - 2

Verslag:
Alem 1 - Be Ready 1    4-2    (2-2)
Verslag "Brabants Dagblad"

Na twee nederlagen op rij wist Alem weer eens te winnen. Alem maak­te het zichzelf wel moeilijk door een vroege 2-0-voorsprong binnen vijf minuten uit handen te geven. Na rust deed Alem wat het aan zijn stand verplicht was en werd het laaggeklasseerde Be Ready weer op achterstand gezet. Alem-trainer Nico Agema was erg te spreken over zijn veerkrachtige ploeg: „Na de pauze speelde we een solide partij en hebben we met heel veel strijdlust de drie punten binnen gesleept.”

Be Ready verloor andermaal, dit keer was Alem met 4-2 te sterk voor de Hankenaren. De gasten keken al binnen zeven minuten tegen een 2-0 achterstand aan, maar raakten niet in paniek. Dat resulteerde nog voor rust in twee goals van John Matheussen en Re­ne Christen: 2-2. De hoop van Be Ready werd al binnen een minuut na rust tenietgedaan door de 3-2 van Alem. Be Ready zette nog wel druk op de Alem-defensie, maar de betere kansen bleven voor de thuisploeg, die in de slotfase de eindstand op 4-2 bepaalde. Bij de zes doelpunten bleef het in de Bommelerwaard.


Verslag "Het Kontakt"

Be Ready kan geen potten breken

Met de 2-0 door treffers van Jorge Reuvers en Jeffrey Kollenburg leek het al snel bekeken voor Be Ready. De Hankenaren kwam nog wel terug tot 2-2 middels een vrije trap van John Matheusen en de gelijkmaker van René Christen. Matheusen kreeg ook nog de kans net voor rust het voordeel bij Be Ready te brengen. De bal ging echter net voorlangs.
Na de pauze maakte Jochem van Mil binnen een minuut de 3-2 voor Alem. De Hankenaren kwamen nergens meer toe. In de laatste minuut maakte Alem er nog 4-2 van door Niek Van Lent.
Doelpunten:

05e Minuut
1-0
Jorge Reuvers
08e Minuut
2-0
Jeffrey Kollenburg
23e Minuut
2-1
John Matheusen
25e Minuut
2-2
René Christen
46e Minuut
3-2
Jochem van Mil
90e + 3 Minuut
4-2
Niek van Lent

Kaarten:

            Gele Kaart  Jorge Reuvers

Alem 1 :
Ben van Boxtel,
Johan v/d Burg (Dennis van Mook), Jorge Reuvers, Jaap van Boxtel, Koen de Leeuw,
Stan Schreuders (Kevin Broekmeulen), Bart van Lent, Niek van Lent, Jochem van Mil,
Rick Leerintveld, Jeffrey Kollenburg
Wisselspelers :
Dennis van Mook, Kevin Broekmeulen, Tim Hanegraaf