05-10-2008 Alem 1 - Hurwenen 1 1 - 2

Verslag:
Alem 1 - Hurwenen 1    1-2    (0-0)

Alem legt het af tegen Hurwenen


Verslag "Het Kontakt"

Na twee gewonnen thuisduels moest Alem zondag zijn meerdere erkennen in Hurwenen. In een levendige derby had de thuisploeg zeker een punt verdiend. Twee rake vrije trappen van spits Kevin de Vries zorgden er echter voor dat Hurwenen met de overwinning aan de haal ging.
Trainer Bosch van Hurwenen vond dat vooral de ‘gelukkigste’ had gewonnen. Hij had met een gelijkspel ook kunnen leven, maar was natuurlijk content met de drie punten.
Collega Agema was ondanks het verlies wel te spreken over het vertoonde spel van zijn ploeg, maar gaf toe dat Hurwenen vaak net wat slimmer en geraffineerder was. “Als mijn jonge spelers hier weer van leren en enkele geblesseerden er weer bij zijn, valt er zeker nog wat te halen dit seizoen.”
Verslag "Brabants Dagblad"

Kevin ‘ Van Hooijdonk’ de Vries bezorgd Hurwenen drie punten

Hurwenen was net iets slimmer dan gastheer Alem en stak vlak voor tijd de overwinning in de zak.
Hurwenen moest in de eerste helft een aantal keer aan de nood­rem trekken tegen het goed voetballende Alem. Met vier gele kaar­ten op zak begonnen de gasten aan het tweede bedrijf waarin ze het maken van overtredingen in­ruilden voor het maken van doel­punten.
Goudhaantje Kevin de Vries schoot twee vrije trappen knap binnen. Het jonge spitsenduo van Alem kreeg na rust een aantal op­gelegde kansen maar alleen Niek van Lent wist het net voor de thuisclub te vinden. „Wij misten de ervaring en slimheid waarmee Hurwenen de vrije trappen versier­de”, aldus elftalleider Tonnie van Lent.
Doelpunten:

73e Minuut
0-1
Kevin de Vries
83e Minuut
1-1
Niek van Lent
89e Minuut
1-2
Kevin de Vries

Kaarten:

            Gele Kaart  Jaap van Boxtel
            Gele Kaart  Tim Hanegraaf

Alem 1 :
Ben van Boxtel,
Jaap van Boxtel, Danny Werner, Dennis van Mook, Tim Hanegraaf,
Stan Schreuders, Bart van Lent, Harold v/d Biggelaar (Niek van Lent), Rick Leerintveld (Jochem van Mil),
Jeffrey Kollenburg (Peter van Lent), Kevin Broekmeulen
Wisselspelers :
Niek van Lent, Jochem van Mil, Peter van Lent