21-09-2008 Alem 1 - SC Elshout 1 2 - 1

Alem 1 - SC Elshout 1    2-1   (0-0)

Alem weet weer wat winnen is

Voor het eerst dit seizoen wist Alem te winnen.

Alem en Elshout waren gisteren aan el­kaar gewaagd. In de eerste helft wa­ren de kansen nog niet aan de spit­sen besteed.
Na de rust scoorde Ke­vin Broekmeulen de eerste treffer. Enkele minuten later vloog een vrije trap van Elshout in de krui­sing: 1-1. Beide teams verloren een speler onderweg met rood. In de slotfase kon de 17 – jarige Jeffrey Kollenburg zich tot matchwinnaar laten kronen. Hij scoorde en bracht de thuisploeg drie punten.

SC Elshout heeft eindelijk het net we­ten te vinden door een treffer van Mart Klijn. Het hadden er meer moeten zijn. Zeker Jochem Mus­kens mocht zich dat aanrekenen, want hij miste in de 63ste minuut vanaf de strafschopstip. Er vielen behoorlijk wat gele kaarten, twee spelers van SC Elshout en een van Alem mochten al eerder de douches op gaan zoeken. Die nu­merieke minderheid werd de gas­ten uiteindelijk fataal.