02-10-2007 Alem 1 - DSC 1 2 - 1

Alem 1 - DSC 1 2-1   (2-0)

Kan Alem alleen van 4e Klassers winnen ?

Waar het in de competitie nog niet lukt wedstrijden te winnen, in beker- en oefenwedstrijden werd al 3 keer van een vierde klasser gewonnen.
Na Wadenoijen en SVS'65 werd vanavond ook van DSC gewonnen.
Omdat DSC de wedstrijd wat al te licht opnam en Alem een zeer gedreven eerste helft speelde, mocht DSC van geluk spreken dat het maar met 'n 2-0 achterstand de rust in ging.

Na de donderspeech van DSC-trainer v/d Meijden in de rust, ontwikkelde DSC in de tweede helft een veldoverwicht, maar door uitstekend keeperswerk van Alem-keeper Ben van Boxtel kwam DSC niet verder dan de 2-1 aansluittreffer.

21e Minuut
Niek van Lent
25e Minuut
Jochem van Mil