22-04-2007 TGG 1 - Alem 1 6 - 3

Verslag:
TGG 1 - Alem 1 6-3 (4-2)

Alem kwam al snel op voorsprong door een doelpunt van aanvoerder Hans Brekelmans. Binnen vijf minuten trok Saraf Frikh de stand gelijk. Alem bleef echter sterk aanvallend spelen en kwam door Jochem van Mill opnieuw aan de leiding. Op ongelukkige wijze verspeelde de ploeg die voorsprong. Een voorzet van Coutinho waaide in het doel. In drie onoplettende minuten voor rust scoorde Janse twee keer. Na rust werd Alem nog een keer gevaarlijk. Uit die actie scoorde Bart van Lent. TGG liep in de slotfase eenvoudig uit naar 6-3

NB.
Bij Alem maakte René van Eeuwijk na ruim een jaar revalideren vanwege z'n dubbele beenbreuk in de tweede helft zijn rentree.
Alem heeft potentie
Dat de ploeg uit Alem veel potentie heeft voor de toekomst bleek al uit vorige wedstrijden. Ook tegen de kampioen uit Den Bosch waren de bezoekers niet de mindere. Alem is bezig om het eerste elftal behoorlijk te verjongen en kan vaak goed mee voetballen.
Tegen TGG leek er zelfs even een stuntje in te zitten. De bezoekers hadden twee keer een voorsprong en waren in de eerste helft de betere ploeg. Vooral de twee jeugdige spitsen maakten indruk.
Toch gaf de ervarenheid de doorslag in de tweede helft. Door enkele slordigheidjes in het spel van de bezoekers kon de thuisploeg de overwinning relatief eenvoudig binnenhalen.

Bron : www.regio-voetbal.nl

           Doelpunten:
08e Minuut
0-1
Hans Brekelmans                 
08e Minuut
1-1
Saraf Frikh                 
15e Minuut
1-2
Jochem van Mil                 
24e Minuut
2-2
Maikel Coutinho                 
43e Minuut
3-2
Patrick Janse                 
45e Minuut
4-2
Patrick Janse                 
48e Minuut
4-3
Bart van Lent                 
78e Minuut
5-3
Thomas Jacobs                 
85e Minuut
6-3
Roy Netten                 


Alem 1 : Bram van der Zanden (Ben van Boxtel), Alex Steenbekkers (René van Eeuwijk), Jorge Reuvers, Jaap van Boxtel, Hans Brekelmans, Bart van Lent, Rick Leerintveld, Tim Hanegraaf (Dennis van Mook), Jochem van Mil, Kevin Broekmeulen, Danny Wuits
Wisselspelers : Ben van Boxtel, Dennis van Mook, René van Eeuwijk, Niek van Lent
bron :