01-04-2007 RKKSV 1 - Alem 1 1 - 2

Verslag:
RKKSV 1 - Alem 1 1-2 (0-0)

RKKSV gaat kansloos ten onder tegen Alem

Na de overwinning van gisteren nam Alem afscheid van de laatste plek. De bezoekers waren sterker in het duel met RKKSV, maar verzuim苓en de kansen af te maken.
Waar de bal er aan de ene kant niet in ging, maakte de thuisploeg tegen de verhouding in de 1-0. Iets wat Alem vaker overkwam dit seizoen. In plaats van de koppen te laten hangen, werd er hard gewerkt om het een en ander goed te maken. Jochem van Mil en Tony van de Berg zorgden in de laatste tien mi要uten voor een verdiende overwin要ing.

RKKSV kwam nog wel op voorsprong tegen Alem, maar verloor de strijd: 1-2. Tien mi要uten na rust was het Jeroen van Hoek die na een afgezwaaide cor要er de 1-0 binnen tikte. Het was zo ongeveer de enige kans die de ploeg kreeg. De score was volledig tegen de verhouding in.
Alem leg苓e vanaf het begin druk op RKKSV en liet zich ook door de te茆entreffer niet van de wijs breng苟n. Het werd wel nog even be要auwd voor de bezoekers, want pas in de laatste tien minuten wis負en ze de wedstrijd naar zich toe te trekken. Via Jochem van Mil en Tony van de Berg stelde de ploeg de zege een minuut voor het laat貞te fluitsignaal pas zeker.           Doelpunten:
51e Minuut
1-0
Jeroen van Hoek                 
85e Minuut
1-1
Jochem van Mil                 
91e Minuut
1-2
Tony van den Berg                 

Kaarten:
Gele Kaart  Harm Pennings

Alem 1 : Bram van der Zanden, Alex Steenbekkers (Tony van den Berg), Jorge Reuvers, Jaap van Boxtel, Hans Brekelmans, Bart van Lent, Stan Schreuders, Rick Leerintveld (Tim Hanegraaf), Jochem van Mil, Kevin Broekmeulen, Danny Wuits
Wisselspelers : Ben van Boxtel, Tony van den Berg, Dennis van Mook, Tim Hanegraaf
bron :