04-01-2007 Herptse Boys 1 - Alem 1 4 - 1

Verslag:
Herptse Boys 1 - Alem 1 4-1 (1-0)De gelijkopgaande strijd tussen Herptse Boys en Alem duurde veertig minuten. Vijf minuten voor rust scoorde Marco van Bijnen: 1-0. Vlak na rust kwam de thuisploeg op discutabele wijze op 2-0. Na dat doelpunt lieten de spelers van Alem het hoofd hangen. Oshan Ince werd na zijn tweede gele kaart van het veld gestuurd en met tien spe­lers had Alem niets meer in te brengen. Herptse Boys liep eenvoudig uit naar 4-0. Tien minuten voor tijd scoorde de zestienjarige invaller Kevin Broekmeulen de enige treffer van Alem.

In de eerste helft een overwicht voor de thuisclub, hetgeen resulteerde in de verdiende 1-0 door Marco van Bijnen. Na de rust was het Carlo Eijkemans die de 2-0 op het scorebord bracht. Een treffer die door Alem hevig werd betwist van­wege buitenspel. Eenmaal weer bij de positieven drong Alem aan, ontstonden er hachelijke momenten voor het Herptse doel. Maar scoren gebeurde pas toen de punten allang in de knip van de thuisploeg waren.

Trainer Fred Dalhuizen had in de voorbereiding wat extra aandacht besteed aan de organisatie bij Herptse Boys. Het pakte goed uit. De Herptenaren kwamen tot 4-1 tegen Alem. Voor de pauze zorgde Marco van Bijnen voor de openingstreffer. Kort na de pauze viel de 2-0, al zat daar volgens de gasten uit Alem een buitenspellucht aan. Carlo Eijkemans ging door op de diepe bal en rondde het af. Uit een penalty werd het 3-0 door opnieuw Marco van Bijnen. Alem eindigde met een rode kaart voor Ince met tien man. Ronald van Bijnen maakte er eerst 4-0 van, voordat Kevin Broekmeulen de eer redde voor Alem met de 4-1.
           Doelpunten:
42e Minuut
1-0
Marco van Bijnen                 
52e Minuut
2-0
Carlo Eijkemans                 
64e Minuut
3-0
Marco van Bijnen                 
75e Minuut
4-0
Ronald van Bijnen                 
76e Minuut
4-1
Kevin Broekmeulen                 

Kaarten:
Gele Kaart  Gele Kaart = Rode Kaart  Oshan Ince
Gele Kaart  Hans Brekelmans

Alem 1 : Bram van der Zanden, Alex Steenbekkers, Hans Brekelmans, Jaap van Boxtel, Emin Alkan (Kevin Broekmeulen), Bart van Lent, Stan Schreuders, Danny Wuits (Robert-Jan Hofman), Rick Leerintveld (Tim Hanegraaf), Oshan Ince, Jochem van Mil
Wisselspelers : Ben van Boxtel, Kevin Broekmeulen, Robert-Jan Hofman, Tim Hanegraaf, Jorge Reuvers
bron :