19-11-2006 SC Elshout 1 - Alem 1 2 - 2

Verslag:
SC Elshout 1 - Alem 1 2-2 (0-1)Alem sleepte een volkomen terecht gelijkspel uit het vuur. In de eerste helft was Alem sterker. Na de rust was Elshout de heersende partij. De bezoekers kwamen al in de vierde minuut op voorsprong. In de eerste de beste aanval van de wedstrijd scoorde van Mil na een mooie individuele actie. Tot de rust kon Alem die voorsprong vasthouden. Vijf minuten na de spelhervatting maakte de thuisploeg de verdiende gelijkmaker.
Een kwartier later kwam de thuisploeg op voorsprong. Vanaf dat moment was het eenrichtingsverkeer richting het doel van Elshout. Uiteindelijk viel toch de gelijkmaker. Van Lent redde een puntje voor zijn ploeg.

Voor de verandering speelde Elshout na de rust zijn beste voetbal. Dat mondde uit in twee doelpunten, allebei ge­maakt door Ruud van Mook. De laagvlieger, die vorige week bij Heusden won, dacht weer drie punten bij te schrijven. Totdat in de extra tijd een over­treding werd begaan binnen de beruchte lijnen. Dat buitenkans­je - de strafschop - liet Alem niet schieten.           Doelpunten:
04e Minuut
0-1
Jochem van Mil
48e Minuut
1-1
Ruud van Mook
75e Minuut
2-1
Ruud van Mook
90e Minuut
2-2
Niek van Lent


Alem 1 : Bram van der Zanden, Stan Schreuders, Hans Brekelmans, Jaap van Boxtel, Koen de Leeuw, Bart van Lent, Niek van Lent, Danny Wuits, Rick Leerintveld, Kevin Broekmeulen (Robert-Jan Hofman), Jochem van Mil
Wisselspelers : Ben van Boxtel, Dennis van Mook, Robert-Jan Hofman
bron :