30-04-2006 RKKSV 1 - Alem 1 3 - 1

RKKSV 1 - Alem 1 1 3-1 (2-1)

Alem ging met een veredeld jeugdteam naar Kruisstraat. Er werd alvast een voorschot genomen op het volgend seizoen als de volledige A-jeugd naar de selectie wordt overgeheveld. De Alemse jonkies deden het niet onaardig bij het geroutineerde RKKSV, dat wel een 2-0 voorsprong nam. Op slag van rust deed Robert Jan Hofman nog iets terug namens Alem. Na de pauze had Alem een aantal keren uitzicht op de gelijkmaker, maar de bal kreeg steeds net niet de juiste richting mee. Het hooggeplaatste RKKSV maakte er uit een counter een kwartier voor tijd nog 3-1 van.

Versie RKKSV
Bij RKKSV waren het vooral jeugdspelers die hun kans kregen, maar het waren de routiniers die voor de goals zorgden. Koen Bronsvoort was de eerste in de tiende minuut en Bas Timmers was de tweede. Alem stribbelde via Hofman nog wel even tegen, maar met die ene treffer hadden zij hun kruit verschoten. De thuisploeg nog niet. Een halfuur voor tijd bracht Willem Oprins de eindstand op het bord. De vermoedelijke tegenstander voor RKKSV is GSV uit Dordrecht. In Kruisstraat slaan zij de kansen hoog aan, omdat RKKSV in de derde periode ongeslagen bleef.