20-11-2005 Alem - RKKSV 4 - 1

Alem - RKKSV 4-1

van Lent gevierde man bij Alem met vier doelpunten

Niek van Lent was gisteren "Man of the Match" in de wedstrijd tegen RKKSV. Alle vier de doelpunten van Alem kwamen op zijn naam. Waaronder een vrije trap, die vanaf veertig meter via de onderkant van de lat in het doel belandde.

Vorige week verloor RKKSV van de koploper. Toen speelde het team een heel goede wedstrijd, maar verloor het onverdiend. Tegen Alem leek de ploeg die klap nog niet te boven. Al in de achtste minuut kwam Alem op voorsprong door een doelpunt van van Lent. Een goede aanval rondde hij keurig af. In de 25ste minuut schoot van Lent opnieuw raak. Dit keer uit een vrije trap van veertig meter afstand. In de 63ste minuut was het weer van Lent. Hij scoorde op aangeven van Theo Leerintveld.
RKKSV deed pas in de 67ste minuut iets terug met een doelpunt van van Lokven.
In de 72ste minuut liet Niek van Lent nog een keer zien dat hij een echte vrije trapspecialist is. Dit keer schoot hij er een in de kruising.

Versie RKKSV

RKKSV speelt als makke schapen

In de Kruisstraat kon niemand zich herinneren hoe lang het geleden is dat RKKSV in en van Alem verloor. Wellicht had het allemaal nog wel wat anders kunnen lopen als Chris van Lokven vlak voor rust de aansluitingstreffer had gescoord. Dat lukte niet en RKKSV was verder voer voor een oppermachtig Alem: 4-1. Alem dankte zijn suprematie vooral aan Van Lent. Hij scoorde alle vier de treffers voor de thuisploeg. De tweede en de laatste scoorde hij uit vrije trappen. RKKSV kon alleen iets terug doen met een doelpunt van Chris van Lokven, maar invloed had het niet. Meer verdiende RKKSV ook niet.Daarvoor vertoefde het teveel in de rol van het makke schaap.