25-09-2005 Alem - Herptse Boys 4 - 0

Verslag:
Alem - Herptse Boys 4-0 (2-0)

Johan Hooymans breekt zijn been na kamikaze-aanval

Na een mindere periode won Alem gistermiddag op overtuigende wijze van Herptse Boys. Op eigen veld trok de ploeg met 4-0 aan het langste eind.

Alem bezorgde Herptse Boys een zware wedstrijd. De thuisploeg leek ontketend en speelde de gasten volledig van de mat. Alem kwam vroeg op voorsprong door een doelpunt van Zwanenberg. Daarna regende het kansen. Vooral Wilbert van Boxtel en Niek van Lent waren vaak gevaarlijk, maar het neusje voor de goal ontbrak. René van Ewijk zette, na een voorzet van Reuvers, Alem op een 2-0 voorsprong. Ook na rust was het eenrichtingverkeer. Wilbert van Boxtel scoorde na een rush van René van Eeuwijk, van meer dan veertig meter. Vlak voor tijd punterde Wilbert van Boxtel Alem naar 4-0. In de blessuretijd raakte Alem Johan Hooymans kwijt. Door een kamikaze-aanval van een Herptse Boys-speler brak hij zijn been en moest met een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

Doelpuntenmakers:

10e minuut
1-0
Kees-Jan Zwanenberg
24e minuut
2-0
René van Eeuwijk
72e minuut
3-0
Wilbert van Boxtel
87e minuut
4-0
Wilbert van Boxtel

Kaarten:

Alem : Tom van Geffen, Elies Sars, Hans Brekelmans, Johan Hooijmans, René van Eeuwijk, Stan Schreuders (Theo Leerintveld), Jorge Reuvers, Henk Wijgerse (Alex Steenbekkers), Kees-Jan Zwanenberg (Rick Leerintveld), Wilbert van Boxtel, Niek van Lentbron :