18-09-2005 RKVSC - Alem 1 - 2

Verslag:
RKVSC - Alem 1-2 (0-0)

RKVSC kan Alem slechts een helft tegengas geven

Velddriel en Alem hielden elkaar gisteren lange tijd in evenwicht. In de streekderby trok Alem uiteindelijk aan het langste einde.

De streekderby ging in de eerste helft gelijk op. Velddriel kreeg wel wat meer kansen, maar Alem had iets meer balbezit. Beide teams werden niet echt gevaarlijk. Het was vooral een strijd op het middenveld. Alem speelde na rust veel feller dan in de eerste helft. Velddriel kon het tempo nauwelijks bijhouden. Niek van Lent verzilverde het veldoverwicht van Alem. Hij scoorde op fraaie wijze de 0-1. Velddriel deed nog wel een dappere poging om gelijk te maken, maar het was opnieuw Alem dat scoorde. Dit keer was Leerintveld de gevierde man. Direct na de aftrap zette Leo Verhoeven een aanval op. Hij sprintte naar het strafschopgebied van Alem en scoorde de aansluitingstreffer. In de slotfase probeerde Velddriel druk te zetten om de gelijkmaker af te dwingen, maar de verdediging van Alem deed precies waarvoor het was.

Doelpuntenmakers:

50e minuut
0-1
Niek van Lent
76e minuut
0-2
Theo Leerintveld
77e minuut
1-2
Leo Verhoeven

Kaarten:
Gele Kaart  Niek van Lent

Alem : Tom van Geffen, Elies Sars, Hans Brekelmans, Johan Hooijmans, René van Eeuwijk, Stan Schreuders (Rick Leerintveld), Jorge Reuvers, Henk Wijgerse (Jaap van Boxtel), Kees-Jan Zwanenberg (Theo Leerintveld), Patrick van Boxtel, Niek van Lent



bron :