18-04-2004 Alem - SC Elshout 2 - 1

Alem - SC Elshout 2-1 (0-0)

Alem houdt uitzicht op periodetitel

Alem blijft kans maken op de periodetitel, ook na de uiterst moeizame 2-1 zege op Elshout.

Alem begon gespannen aan de wedstrijd. Bij winst zouden ze namelijk in de race blijven voor nacompetitie. Elshout merkte de spanning op, zette druk en creŽerde een paar kansen. Het duurde tot na rust voordat Alem een beetje vrijer ging spelen. Er kwamen wat kansen, maar het afwerken mislukte.
Twintig minuten voor tijd nam Rene van Boxtel de bal vol op z'n slof en maakte de openingsgoal. Elshout kwam niet veel later op gelijke hoogte. Alem zette daarna alles op alles om die drie punten binnen te halen. Het harde werk werd vlak voor tijd beloond. Niek van Lent scoorde de winnende treffer.

Lezing SC Elshout
Een goed spelend SC Elshout had lang zicht op een prima resultaat tegen het sterke Alem. In de slotfase ging de winst alsnog naar de thuisploeg. Het venijn zat in het laatste kwartier van de wedstrijd. Alem, tot dan toe in de tang bij Elshout, opende de score. Elshout sloeg vrij snel terug via een prima vrije trap van Jan Willem van Bokhoven. Het leek er op dat 1-1 ook de eindstand zou worden. In de laatste minuut werd de druk van Alem toch te groot. Uit een corner verdween de bal toch nog in het Elshoutse doel.

1x René van Boxtel
1x Niek van Lent