04-04-2004 OSC'45 - Alem 1 - 1

Verslag:
OSC'45 - Alem 1-1 (1-1)

Alem tevreden met punt tegen OSC'45

Veel tevreden geluiden bij Alem. Het team speelde gisteren keurig 1-1 gelijk tegen koploper OSC'45. Alem was lang in de race voor een prijs, maar verloor de laatste weken veel punten. Tegen OSC was de motivatie en de scherpte weer helemaal terug en werd er goed gevoetbald.

OSC was wel al direct vanaf de aftrap op voorsprong gekomen, maar dat mocht de pret niet drukken. Alem pikte het goed op en kreeg een paar mooie kansen. Gert Jan van Boxel miste een van de kansen. Een voorzet van Wilbert van Boxtel kwam op het hoofd van Patrick van Boxtel en hij scoorde de gelijkmaker. In de tweede helft had Alem het veldoverwicht, maar werd OSC weer gevaarlijk met vrije trappen. Keeper Tom van Geffen hield Alem keer op keer in de wedstrijd.

Koploper OSC kreeg veel goede kansen, maar kwam toch niet verder dan een gelijkspel. Het begon allemaal voortvarend, toen Dave Gersjes zijn ploeg al in de eerste minuut op voorsprong bracht. Hierna bleven de kansen wel komen, maar werd er niet meer gescoord door de Bosschenaren. Alem kreeg gedurende negentig minuten welgeteld één kans middels een vrije trap en scoorde hieruit de gelijkmaker.

Doelpunten:
Patrick van Boxtel


bron :