12-10-2003 Opijnen - Alem 0 - 9

Opijnen - Alem 0-9 (0-5)

Pak slaag voor Opijnen.

Een trainingspartijtje. Zo beleefde voetbalvereniging Alem gisteren zijn wedstrijd in en tegen Opijnen.

Alem kende geen enkele moeite met de thuisploeg en stond na de eerste helft al op een comfortabele 5-0 voorsprong. De gasten konden van het begin druk uitoefenen op het doel thuisploeg, maar moest wel tot de twintigste minuut wachten voordat de score werd geopend. Alem liet de thuisploeg geen enkel moment in de wedstrijd komen en scoorde er lustig op los. Doelpunten gistermiddag kwamen op naam van Ferdi Hamilton (2x), Johan Vos (3x), Niek van Lent (2x), Gert-Jan van Boxel en Wilbert van Boxtel. Voor Alem was deze ruime overwinning belangrijk in strijd om de eerste periodetitel, waarbij het doelsaldo straks van een doorslaggevende rol kan gaan spelen.

3x Johan Vos
2x Ferdi Hamilton