05-10-2003 Alem - LSV 1 - 1

Alem - LSV 1-1 (1-0)

Alem speelde een slome wedstrijd tegen LSV.

Alem begon wat sloom aan de wedstrijd. LSV nam wel het initiatief en had meer balbezit. Toch was het Alem dat de openingstreffer voor zijn rekening nam.

Een diepe bal viel achter de LSV-verdediging en Johan Vos pikte de bal op en lobde over de te ver voor zijn doel staande keeper. LSV gaf na het doelpunt niet op en kreeg enkele kansen. Alem beperkte zich meer tot het loeren op een counter. Ook na rust was het LSV dat het meeste balbezit had en kansen kreeg. Ze verzuimden alleen om ze te benutten. Een vrije trap vanaf 20 meter betekende de gelijkmaker. Na de 1-1 kregen beide ploegen nog wel een paar kansjes, maar echt gevaarlijk werd niemand meer.

Editie De Meierij
Hoewel LSV de hele wedstrijd sterker speelde, was het Alem dat met goed countervoetbal gevaarlijk was. Na een kwartier spelen keken de mannen uit Lennisheuvel al tegen een achterstand aan. Met hard werken bereikte de ploeg nog wel dat de stand gelijk getrokken werd, maar meer zat er niet in. Het doelpunt kwam op naam van Joris Struijk.

1x Johan Vos

bron :