06-04-2003 Alem - Maliskamp 0 - 1

Alem-Maliskamp 0-1 (0-1)

Alem kan het net niet bolwerken tegen koploper Maliskamp

Alem moest het opnemen tegen koploper Maliskamp. In de eerste helft speelde het team van trainer Jos van der Els slecht. Maliskamp speelde veel feller en won nagenoeg alle duels. Alem speelde ook te ongeconcentreerd om kansen te creëeren. Maliskamp kreeg wel veel kansen, maar benutte er slechts één. Vlak voor rust werd de openingstreffer binnengeschoten. In de tweede helft was Alem een stuk beter. Patrick Visser en Patrick van Boxtel kregen goede kansen. Verdediger Hans Brekelmans werd nog naar voren gestuurd, maar het mocht niet baten. Alem scoorde niet meer.

Met het geluk van de koploper heeft Maliskamp gisteren een magere 0-1 overwinning geboekt op Alem. De thuisploeg die zich helemaal ingroef op eigen helft en alleen maar uitkwam met hoge ballen, kwam na een half uur op achterstand door een doelpunt van Erwin Pelzer.