23-03-2003 FC Drunen - Alem 3 - 0

FC Drunen-Alem 3-0 (2-0)

Een lamlendig Alem liet voor rust weinig zien. Alle duels werden verloren en Drunen scoorde vlak achter elkaar twee keer. Het laatste doelpunt was echter wel op het randje van buitenspel. Alem liet in de tweede helft wel merken dat ze punten wilde halen. Drie grote kansen werden echter niet in een doelpunt omgezet. Vooral Niek van Lent was ongelukkig. Hij kwam vrij voor de keeper en schoot vanaf twee meter over. Een counter vlak voor tijd besliste de wedstrijd definitief in Drunens voordeel.

Een prima partij en verdiende winst voor Drunen. Alem gaf alleen in de beginfase even wat tegenstand maar na de 1-0 van Gurcan Ercan was er geen vuiltje meer aan de lucht. Drunen controleerde de wedstrijd en ging met een verdiende 2-0 voorsprong de rust in. Na de hervatting werd het allemaal wat rommeliger omdat Alem met alle middelen op zoek ging naar de tegentreffer. Drunen gaf echter geen krimp en won overtuigend.

bron :