09-03-2003 Alem - LSV 0 - 0

Verslag:
Alem-LSV 0-0 (0-0)

Trainer Alem baalt van gemiste kansen

Alem is de minst scorende club in de vijfde klasse F. Dit tot grote ontevredenheid van trainer Jos van der Els. Ook tegen LSV uit Lennisheuvel wilde het scoren niet lukken: 0-0.

"Nondeju !" Alem mist voor de zoveelste keer een opgelegde kans en trainer Jos van de Els uit zijn frustatie op een reclamebord. Gedreven, gepassioneerd, emotioneel. Woorden die bij trainer Jos van der Els passen. De 34-jarige trainer van vijfdeklasser Alem. Van der Els debuteert dit seizoen als hoofdtrainer. "Ik heb nog de wedstrijdspanning en beleving van toen ik nog zelf speelde. Ik hoop mijn gedrevenheid ook een beetje over te dragen op de spelersgroep." Zijn team speelde gisteren tegen LSV uit Lennisheuvel. In een chaotische wedstrijd krijgt Alem vele kansen. Het legt gelijk het grootste manco van de club bloot: het niet kunnen scoren. Alem heeft dan wel de minste tegendoelpunten in zijn klasse, maar ook de minste doelpunten gemaakt. Daar kan de voormalige spits van onder andere OJC en Maliskamp slecht tegen. "Ik sta mezelf op te vreten langs de lijn. Het is dat ik niet mee mag spelen van de KNVB, maar anders...Ik scoorde wel." Alem is wel sterker dan LSV. De club uit Lennisheuvel krijgt veel vrije trappen, maar wordt zelden echt gevaarlijk. Alem daarentegen wel. Vooral Patrick Vissers komt een paar keer alleen voor het doel van LSV. "Gebruik je lichaam!" roept Van der Els tegen de grote spits. Het levert geen doelpunt op. Na een zeer korte rust van zes minuten haalt scheidsrechter van Huygevoort uit Den Bosch de spelers uit de kleedkamers om te beginnen aan de tweede helft. In die tweede helft scoort Alem wel. Van der Els vliegt juigend in de armen van zijn rechterhand Tonny van Lent, maar tot grote ontsteltenis van alles wat Alem is keurt scheidsrechter van Huygevoort de goal af. Hij heeft buitenspel geconstateerd. Tonny van Lent sust de gemoederen. Alem is na de afgekeurde goal even de grip op de wedstrijd kwijt. LSV maakt daar goed gebruik van. Maar ook zij kunnen maar moeilijk scoren. In een chaotische aanval komen drie spelers van Alem in een kansrijke positie, maar slagen er alledrie niet in om keeper Karel van Hoften te passeren. Na het eindsignaal is de teleurstelling over het doelpuntloze gelijkspel groot bij de oranje-witte brigade. "We hebben twee punten verloren, de gemiste kansen zullen vannacht vaak langskomen in mijn gedachten", zegt Van der Els. Toch geeft hij zijn ploeg complimenten. "Ze hebben goed gespeeld." De doelstellingen van de trainer zijn nog hetzelfde als in het begin van het seizoen. Een plaatsje bij de eerste zes moet er volgens Van de Els wel inzitten. Stiekum hoopt de trainer ook op de derde periodetitel. "We hebben de kwaliteiten."

Alem: Van Hoften, Van Eeuwijk, Steenbekkers, Van Oers (88. Van Geffen), Brekelmans, Van Dulmen, Van Lent, Van Alphen (74. Schreuders), Van de Burg, Van Boxtel, Vissers (85. Bogers)


Doelpunten:bron :