09-02-2003 Alem - Zaltbommel 3 - 2

Alem-Zaltbommel 3-2 (0-2)

Alem verslaat Zaltbommel na uiterst bizar duel

Bizar, dat is het juiste woord voor de wedstijd Alem - Zaltbommel. Zaltbommel stond na een paar minuten met 2-0 voor, maar in de blessuretijd ging Alem met de drie punten aan de haal.

Een bizarre wedstrijd. Na drie minuten leidde Zaltbommel met 0-2. Nelis Heesbeen II profiteerde twee keer in een minuut van fouten in de Alemse verdediging. Hoewel Zaltbommel kans op kans kreeg, werd er niet meer gescoord in de eerste helft. In de tweede helft was Zaltbommel ook een paar keer kansrijk, maar Alem scoorde en kon steeds de aanvallen van Zaltbommel afslaan. De thuisploeg werd steeds sterker en zette in de slotfase alles op alles om minimaal gelijk te maken. Patrick van Boxtel was echter succesvoller dan gehoopt en scoorde in de blessuretijd twee keer.