24-11-2002 Zaltbommel - Alem 1 - 0

Zaltbommel-Alem 1-0 (1-0)

Zaltbommel aast op koppositie na 1-0 zege op Alem

Trainer Grad Damen van Zaltbommel kan tevreden zijn. Zijn Zaltbommel is, door winst op Alem, weer drie punten rijker en vormt nu een bedreiging voor de koppositie van Maliskamp.

Zaltbommel moest het na de gemakkelijke overwinning vorige week, 1-9 tegen Velddriel, opnemen tegen het lastige Alem. Alem speelde het eerste half uur sterker en leek te gaan scoren. Echter, de beste kans kans belandde op de lat.
Zaltbommel kwam vervolgens een beetje in de wedstrijd en kreeg via Peter van Tuyl een paar kleine kansjes. Vlak voor rust scoorde Zaltbommel door middel van een vrije trap van Niels Blom. De tweede helft was een schim van de eerste helft. Er werd wel hard gewerkt, maar gevaarlijk werden geen van tweëen meer.