08-09-2002 LSV - Alem 2 - 2

LSV weet schade met gelijk spel enigszins te beperken.

LSV beleefde van de ploegen uit de vijfde klasse nog de beste seizoensstart. Aan de thuiswedstrijd tegen Alem hield het nog tenminste één punt over.

LSV - Alem 2-2 (1-1). De ploeg uit Lennisheuvel heeft de gehele wedstrijd achter de feiten aangelopen. Alem was de betere ploeg. De hele wedstrijd had het een overwicht. Terecht kwam de ploeg dan ook in de 34e minuut op voorsprong via van Van Lent. Maar vier minuten kon het die voorsprong vasthouden. Via een penalty kwam LSV toch weer op gelijke hoogte. Jan van der Struyk benutte die trap van elf meter. De 1-1 was ook de ruststand. In de tweede helft was Van Lent wederom de man die voor de de Alemse voorsprong zorgde. Dat gebeurde in de 53e minuut. De van ODC overgekomen Marc van der Struyk was in de 84e minuut verantwoordelijk voor de 2-2. Een resultaat waarmee LSV zich in de handen mag wrijven.

2x Niek van Lent

bron :