Alem - FC Engelen 3 - 1

Alem - FC Engelen 3-1 (2-0)

Alem sterk

De wedstrijd tegen FC Engelen werd met spanning tegemoet gezien. In de 30e minuut was het Albert van Heijningen, die de openingstreffer voor Alem liet aantekenen. Even voor rust gaf deze zelfde van Heijningen een prachtige dieptepass aan Johan de Raad, waardoor deze de stand op 2-0 bracht.
De Alemse jeugd zag het helemaal zitten, zij dromen van het kampioenschap en hebben de spandoeken al klaar.

Ook in de tweede helft bleef Alem de betere ploeg. Na een schitterende solo wist Albert van Heijningen ook nog te scoren, 3-0.
De overwinning was duidelijk en ook verdiend. Toch redde FC Engelen nog de eer. Via een goed genomen corner, werd de bal door de middenvoor van FC Engelen ingekopt. Dat bepaalde de eindstand op 3-1 voor Alem.