Teisterbanders - Alem 1 - 5

Teisterbanders-Alem 1-5 (0-3)

Alem op rozen

In de tweede klas ontwikkelen de zaken zich uiterst gunstig voor Alem, dat al een voorsprong van twee punten heeft opgebouwd, terwijl men ook nog een wedstrijd minder speelde. Het gaat er voor dit sterke elftal steeds beter uitzien.

Alem was in Kerk-Avezaath op bezoek bij Teisterbanders en dat leek een spannende wedstrijd te gaan worden, gezien de goede resultaten van de thuisclub in de beker.
Niets bleek echter minder waar en de angst van Alem voor deze tegenstander bleek ongegrond te zijn, al hadden de bezoekers ook wel het geluk hetgeen Teisterbanders in deze wedstrijd nu juist miste.
Voor de rust was het Alem echter dat de toon aangaf en Teisterbanders had het met haar trage verdediging moeilijk. Maar liefst driemaal wisten de bezoekers te scoren

Na rust werd het al snel 1-3 en toen rook Teisterbanders haar kansen. Men ging volop in de aanval en Alem kreeg het bijzonder moeilijk. Er werd veel geschoten, maar driemaal stond de paal een doelpunt in de weg.
Toen het bij de thuisclub niet lukte kreeg Alem weer lef en Teisterbanders dat de verdediging had gelaten voor wat die was, moest nog tweemaal een treffer toestaan waardoor het een geflatteerde, maar wel verdiende overwinning voor Alem werd.

bron :