12-03-2023 Alem VR1 - BZS VR1 2 - 1

Alem VR1 - BZS VR1   2-1    (1-0)

Moeizame zege Alem VR1

TIKKIE TAKKIE
Met deze woorden begon de bespreking voor de wedstrijd… en of het tikkie takkie was... het was net een flipperkast. We waren niet helemaal wakker en alle ballen kwamen bij de tegenstander terecht. Gelukkig konden we het achterin dicht houden en was BZS geen direct gevaar voor ons. Het volgende probleem waar we tegenaan liepen was zelf scoren. Genoeg kansen weer gehad, maar het wilde ons maar niet lukken. In laatste 10 minuten van de eerste helft zat er verbetering in ons spel. Noortje wist net voor de rust de 1-0 te maken! HUP Noortje!

De tweede helft was er meer rust aan de bal. Er werd beter overgespeeld en we kregen meer en meer kansen. Door een handsbal in de zestien kregen wij een penalty mee. Anke wist deze zoals gewoonlijk te scoren, 2-0!!!
Wat een last viel er van onze schouders af door deze ruime voorsprong. Iets te veel want er viel toch uit het niets een tegendoelpunt… Tot de laatste minuten hebben we gestreden en de drie punten zijn weer binnen.