20-11-2022 Alem VR1 - GVV VR1 4 - 0

Alem VR1 - GVV VR1   4-0    (2-0)

Royale overwinning Alem VR1

Alem VR1 speelde een solide wedstrijd. De Alemse meiden hadden de volledige controle over de wedstrijd. Voor rust gaven Jessica Hooijmans en Noortje Jansen de verhoudingen op de juiste wijze weer, 0-2.
Ook na rust eenzelfde spelbeeld. Vijftien minuten na de pauze gooide Fenne van Mil het duel op een ijskoud sportpark De Oude Maas met de 0-3 in het slot. Alem VR1 zakte daarna wat terug wat resulteerde in enkele mogelijkheden voor GVV VR1. Uiteindelijk bepaalde Anke van Boxtel de eindstand op 0-4.

Brrrrrr wat was het koud vandaag.
De thermokleding en handschoenen werden uit de kast gehaald.
Vandaag een overvolle bank van 6 wisselspeelsters. Waar we voorgaande jaren vaak te kort kwamen, heeft zich afgelopen week nummer 21 aangemeld! Later meer over onze niewe aanwinst.
GVV zit nog goed in ons geheugen vanwege het verlies van vorig jaar, daar ging namelijk onze kampioenstitel…. We waren dus extra gemotiveerd om vandaag te winnen!
We begonnen de wedstrijd met een iets andere opstelling dan normaal. Misschien moeten we dit vaker doen, want het was Jessica die na een paar minuten de 1-0 maakte! Haar allereerste doelpunt in haar carrière bij vvAlem! Ze was er zelf ook een beetje ondersteboven van. Helaas viel Jessica halverwege de eerste helft uit vanwege een blessure! Noortje wist later in de wedstrijd met een mooie actie de keepster voorbij te spelen en de 2-0 te maken.
De tweede helft blijft een lastige voor Alem. We zwakken te veel af en zijn minder secure. Gelukkig kregen we nog wel kansen.
Noortje kreeg een kans op goal en schoot tegen de keepster aan, echter was de keepster niet balvast en kwam de bal bij Fenne voor de voeten te liggen. Met links schoot Fenne ons naar de 3-0!!
Anke maakte later de 4-0 door een mooie steekpass van Noortje.
Onze nieuwe aanwinst Daphne maakte vandaag haar debuut. Ze heeft al goed kennis kunnen maken met het gras en de modder. Op naar nog meer speelminuten!
Daarmee sloten wij de wedstrijd af. Conditie is nog ver te zoeken dus hop hop aan de bak de komende trainingen.

Volgende week spelen wij weer thuis tegen Wilhelmina! Tot dan!

Jessica Hooijmans
Noortje Jansen