04-09-2022 Alem VR1 - ODC VR1 1 - 4

Alem VR1 - ODC VR1   1-4    (1-2)

Geflatteerde nederlaag Alem VR1

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, de eerste bekerwedstrijd is geŽindigd in een 1-4 nederlaag. Je kunt natuurlijk niet altijd 6 gooien. Laten we het zien als een goede oefenpot!

Waar de zon in de ochtend nog scheen, dacht Piet even een leuke foto te maken voor het nieuwe seizoen. Laten we net de avond ervoor een wild feestje hebben gehad.
De make-up resten waren nog niet weggepoets, het haar zat nog niet in modelÖ en het was bloedje heet. Dus Piet volgende keer een week van te voren aangeven, dan zorgen wij dat we er tiptop uitzien!

Aankomend seizoen zullen wij niet altijd compleet zijn, hierdoor zijn we nu al aan het kijken of verschillende speelsters ook op een andere positie kunnen spelen. Daar zijn deze bekerwedstrijden zeker goed voor!

Goede nieuws is dat er dit jaar weer nieuwe aanwas is. Later horen jullie meer hierover.

POTM: Britt en Hilde.
Het eerste doelpunt werd gemaakt door Noortje.

Aankomende zondag spelen wij tegen DSSí14. Geen onbekende voor ons. Zij zijn namelijk ook bij ons in de competitie ingedeeld. Goede voorbereiding dus!

Noortje Jansen

Bron:    Piet van Boxtel